Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 1 по 7 квітня 2024 року

  • 01.04.2024, 07:00
  • 1 340

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Тиждень активної праці, націленої на поліпшення матеріального забезпечення. Тим, хто не робить кар'єри, доведеть­ся більше контактувати не зі своїм керівництвом. Тиждень сприятли­вий для активного пошуку роботи. Адже з початку нового місяця все треба починати з чистого аркуша.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень постійного неспо­кою. У грошових і в будь-яких інших справах все в цей час залежатиме від випадку, який на­справді не зовсім випадковий. Можуть бути перші успіхи в новій для вас діяльності. Друга половина тижня принесе зниження комуніка­бельності, сприяє роботі на самоті.

БЛИЗНЮКИ

Не дуже сприятливий для заробляння грошей тиж­день, особливо перша половина. У кращому становищі будуть ті, хто за специфікою роботи змушений не виділятися: обслуговуючий пер­сонал, працівники великих установ.

РАК

Енергійний тиждень, що дає розширення можли­востей. Ваші професійні та грошо­ві успіхи залежатимуть від вашої освіти. Непогані матеріальні мож­ливості відкриваються у тих, діяль­ність яких пов’язана з наукою, ви­кладанням.

ЛЕВ

Тиждень сприятливий для вас, і здоров’ю вашому ні­чого не загрожує, якщо, звичайно, ви не схильні до надмірностей і не зловживаєте шкідливими продук­тами.

ДІВА

Тим, у кого від природи міцне здоров’я, на почат­ку квітня не варто хвилюватися. Для тих, хто не може похвалитися гарною формою, період уразли­вості триватиме. Тільки уповільне­ні хвороби можуть перейти в го­стру форму. Особливо уразливі шлунок і серце.

ТЕРЕЗИ

Хаос і невизначеність, не­передбачуваність можуть негативно відбитися на самопо­чутті. Як і перевантаження на ро­боті. У вас особливо вразливі кісткова система, зуби. Важливо правильно і вчасно харчуватися, катувати себе дієтами у перший тиждень місяця не можна.

СКОРПІОН

Цього тижня можете зіткну­тися з клопотами на робо­ті. Намагайтеся не приймати ра­дикальних рішень. Якщо вирішите звільнятися, то ретельно обмір­куйте цей крок. Цього тижня ве­ликий ризик руйнування роман­тичних стосунків. Щоб подолати труднощі, проявіть винахідливість.

СТРІЛЕЦЬ

Цього тижня бажано про­водити більше часу на самоті. Займіться творчістю або вирушайте в подорож. Також початок квітня сприятливий для оздоровчих про­цедур. Стежте за своїм самопочуттям, щоб не захворіти у другий мі­сяць весни.

КОЗЕРІГ

Дуже енергійний, напруже­ний тиждень. Витрачатиме­те багато сил, але вони будуть лег­ко і просто відновлюватися. Однак не варто зловживати своєю здат­ністю до самовідновлення. Шкідли­ві звички, наприклад, куріння, теж можуть знизити вашу витривалість.

ВОДОЛІЙ

Сприятливий тиждень для подорожей і творчості. Це можуть бути і відпочинок, і відря­дження. Такі поїздки будуть вда­лими, тому їх не варто відкладати. Адже ви так довго про них мріяли. У цей період намагайтеся не впа­дати в ілюзії і не намагайтеся осяг­нути неосяжне.

РИБИ

Перший тиждень нового місяця стане сприятливим для цілеспрямованих представни­ків цього знака. Не виключено, що в цей час отримаєте підвищення на роботі. Сміливо реалізуйте свої цілі, але пам’ятайте про необхід­ність співпраці.

Схожі новини