Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Дів – творчий тиждень: гороскоп для всіх знаків

  • 06.09.2021, 12:00
  • 684

Гороскоп з 6 по 12 вересня

ОВЕН. Удача приходить до старанних — на початку тижня доведеться поси­лено працювати. З середи вітається оригінальність у всьому: в роботі, любові, твор­чості. У вихідні зустріньтеся з друзями, не не­хтуйте їхніми порадами. Сприятливі дні: 9, 10 вересня. Несприятливі дні: 8 вересня.

ТЕЛЕЦЬ. Дрібні неприємності, що обрушилися на вас на початку тижня, завдадуть шкоди самолюбству. Будь­те дипломатичнішими — і все швидко владна­ється. У цій ситуації кохана особа стане вам на­дійною опорою. З середи чекайте приємних змін у житті. Сприятливі дні: 7, 12 вересня. Несприятливі дні: 9 вересня.

БЛИЗНЮКИ. Геть сумніви — дійте ак­тивніше, ризикуйте! У середині тижня діти зажадають особливої уваги: най­краще поїхати у спільну подорож або хоча б вибратися на прогулянку. У вихідні необ­хідний відпочинок на природі. Сприятливі дні: 10, 11 вересня. Несприятливі дні: 12 вересня.

РАК. Початок тижня — ваш час, ви бу­дете сяяти у всій пишноті, ваша поло­винка підтримає всі ваші починання. У четвер-п'ятницю притримайте коней — не вар­то пускатися в авантюри. Неділю проведіть у домашніх клопотах, а вечір — за книгою. Спри­ятливі дні: 9, 11 вересня. Несприятливі дні: 10 вересня.

ЛЕВ. Рутинна праця на початку тиж­ня приведе до того, що з четверга вам захочеться чогось новенького. Мож­ливо, зміна зовнішності вас повністю задо­вольнить. Але не забудьте і про стосунки з коха­ною особою — вони теж потребують оновлення. Сприятливі дні: 6, 12 вересня. Несприятливі дні: 11 вересня.

ДІВА. Займіться облаштуванням квар­тири, позбудьтеся зайвого мотлоху і непотрібних меблів на початку тиж­ня. Близьким потрібна ваша підтрим­ка. З середи вас наздожене творчий підйом — не прогавте цього часу. Наприкінці тижня варто звернути увагу на здоров’я. Сприятливі дні: 10, 12 вересня. Несприятливі дні: 8 вересня.

ТЕРЕЗИ. Девіз тижня — гармонія з со­бою і світом. Будьте гранично коректні з батьками, не намагайтеся змінювати їхні звички. Середина тижня — час кохання. Кохана особа несподівано влаштує для вас свято або хоча б здивує подарунком. Сприятливі дні: 10, 11 вересня. Несприятливі дні: 8 вересня.

СКОРПІОН. Тиждень почнеться з ро­бочої суєти. Але з середи варто пере­ключитися на домашні клопоти: залу­чайте всіх домашніх до оновлення житла. У вихідні варто усамітнитися — природа надихне вас на реалізацію нових ідей у всіх сферах жит­тя. Сприятливі дні: 10, 12 вересня. Несприят­ливі дні: 8 вересня.

СТРІЛЕЦЬ. Доведеться затягти ре­мінь і утриматися від зайвих витрат на початку тижня. У середу-четвер приді­літь більше часу друзям. Але не зліться на гірку правду на вашу адресу з їхніх вуст: хто ще від­криє вам очі? У вихідні побалуйте себе тим, що ви найбільше любите. Сприятливі дні: 10, 11 вересня. Несприятливі дні: 6 вересня.

КОЗЕРІГ. Займіться здоров’ям у по­неділок. Поліпшити настрій допо­можуть прогулянки на свіжому пові­трі. У середині тижня ви відчуєте приплив сил для нових перемог. У вихідні не звертайте ува­ги на дрібні неприємності — вони скоро минуть. Сприятливі дні: 7, 12 вересня. Несприятливі дні: 8 вересня.

ВОДОЛІЙ. Ви полоните оточуючих жит­тєрадісністю, відкритістю і природністю. Так тримати! Наприкінці тижня зіткнете­ся з інтригами, ймовірна поява таємних недо­брозичливців. Будьте напоготові. У неділю вар­то піти з дітьми в музей або поїхати на природу. Сприятливі дні: 6, 10 вересня. Несприятливі дні: 7 вересня.

РИБИ. На вас чекає успіх і в коханні, і у справах. Але на цьому тижні вар­то бути більш консервативними, від­мовитися від нововведень і ризику. У вихідні не варто вирішувати чужі проблеми, це не прине­се успіху. Сприятливі дні: 9, 12 вересня. Не­сприятливі дні: 11 вересня.

Схожі новини