Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зеленський заявив три свої досягнення за час президентства (оновлено)

  • 27.08.2021, 09:35
  • 688

Президент України поділився трьома значущими для нього і країни досягненнями

Президент України Володимир Зеленський назвав три досягнення на своїй посаді. Це — суб'єктивізація України, інфраструктура та армія. Про це він сказав в ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі 1+1, передає Главком.

«Я важаю, що ми точно суб'єктивізуємося. Я роблю все, щоб нас поважали за кордоном — не тільки всередині нашої країни. Щоб рахувалися з нашою думкою. Щоб ми були суб'єктом, щоб за нас не вирішували питання. Вважаю, що історично, коли наші політики жаліються, що то ми були під одними, то під іншими, — вважаю, це неправильна поведінка. До речі, ми на Майдані показували історію України — не яка була під кимось, а яка проходить це все. Проходить швидко. Було різне, але найголовніше — куди ти йдеш. Йдеш тільки вперед», — сказав президент.

Він наголосив, що для України важливою є інфраструктура та сильна армія.

«Інфраструктура. Я вважаю, ганьба, якщо в тебе немає інфраструктури в Україні. Коли всі прилітали в Україну, казали: „Слухай, прекрасна країна, але доріг і мостів — нуль, готелів немає. Де жити незрозуміло. Замки прекрасні, зайдеш — не відремонтовані. Заходиш у музей — просто неможливо на це дивитися без сліз“. Я вважаю, що Україна може бути вітриною європейською. Тому що тут і історія, і пам'ять, і природа, і їжа прекрасна, і люди. У нас одна з найпотужніших на сьогодні армій в Європі. Вибачте, не думаєш ні про свободу, ні про бізнес, коли летять літаки не як на параді, а літаки ворога. Я вважаю, що свободу треба захищати. І в захисті свободи повинен бути порядок», — пояснив Зеленський.

Ці заяви прокоментувала нардепка Ірина Геращенко.

«Це, мабуть, коли два роки поспіль зривали і блокували Державне оборонне замовлення- посилювали армію. Чи коли два роки поспіль проводили шоу шльопок, замість військового параду», — написала вона у Фейсбук.

Читайте також: Не бійтесь правди — вона очищає!

Схожі новини