Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Депутати Львівської обласної ради до ювілею України піднялися на найвищу гору Львівщини

  • 25.08.2021, 09:27
  • 648

21 серпня депутати та працівники Львівської обласної ради, голови територіальних громад Львівщини разом вийшли на вершину гори Пікуй та звідти привітали усіх з 30-ти річчям Незалежності України та Днем Державного Прапора України

Масове сходження, організоване за ініціативою Львівської обласної ради розпочалося вранці, після проведення відповідного інструктажу та розминки. Загалом пішки підкорити гору заввишки 1408 метрів зголосилося близько 150 осіб.

Учасники сходження гуртом пройшли помаркованим маршрутом з села Верхнє Гусне, що на Самбірщині, до верхівки гори й там розгорнули великий синьо-жовтий стяг та разом гучно заспівали Державний Гімн України. «Здолавши кілька кілометрів шляху, з позитивними емоціями ми справді дуже щиро передали вітання з Днем Незалежності України усім громадянам. На найвищій вершині Львівщини сьогодні була фантастична, святкова атмосфера. Дякую усім, хто долучився до цієї ініціативи. Україна єдина, українці — сильна та непереможна нація», — акцентувала голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Читайте також: День Державного Прапора України: історія свята та значення основного символу держави

Схожі новини