Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Три львів’яни-переможці Олімпіади отримають від міської влади Львова по квартирі

  • 09.08.2021, 12:07
  • 713

Переможці Олімпійських ігор Олена Старікова, Алла Черкасова та Станіслав Горуна отримають по квартирі від львівської влади

Троє львів’ян, які вибороли медалі на літніх Олімпійських іграх в Токіо, отримають від мерії Львова квартири у подарунок. Про це пишуть на сайті Львівської міськради.

«У Львові є традиція: хто привозить олімпійську медаль — отримує від міста квартиру. Ця норма в нас є вже дуже багато років. Цього року ми готуємо для олімпійців три квартири. На сьогодні будь-яка олімпійська медаль є критично цінною, адже між золотом, сріблом і бронзою — мікрони різниці. Наші спортсмени дуже старались, тому отримають приблизно однакові помешкання», — сказав мер Львова.

Нагадаємо, вчора у Токіо (Японія) завершились ХХХІІ Олімпійські ігри. За підсумками змагань троє львівських спортсменів отримали медалі: велогонщиця Олена Старікова здобула «срібло», а борчиня Алла Черкасова та каратист Станіслав Горуна вибороли по «бронзі».

Читайте також: «Відчепіться з вашою ****ною політикою»: Горуна підтримав Магучіх, яка фотографувалась з спортсменкою з Росії

Схожі новини