Передплата 2024 «Добра кухня»

«Відчепіться з вашою ****ною політикою»: Горуна підтримав Магучіх, яка фотографувалась з спортсменкою з Росії

  • 09.08.2021, 08:35
  • 1 108

Український спортсмен Станіслав Горуна в соціальних мережах підтримав олімпійську призерку Ярославу Магучіх, яка обіймалася з російською спортсменкою Марією Ласіцкене

Олімпійський призер Горуна висловив у мережі свою думку щодо засуджень у бік спортсменки з України, яка обійнялася з учасницею Олімпіади з Росії.

«Спорт, мать вашу, поза політикою!!! Спорт — це вид діяльності. Для більшості спортсменів національної збірної України це професія і справа життя. Відчепіться від спортсменів з вашою ****ною політикою.

Спортсмен займається своїм ремеслом. Фотографія на п’єдесталі з суперником або другом — це його частина. П’єдестал — це унікальне та виключне місце поваги, яке зводить разом лиш на момент кількох успішних атлетів завдяки їхній роботі над собою і результативним виступам. Не більше не менше. Нема «зради» у фото Магучіх з Ласіцкене. Інколи в цей короткий момент через визнання одне одного як рівних, зароджується міцна дружба або просто хороші відносини. Нема зради у привітаннях Нікольченко і Вєрняєва своїх опонентів по спорту".

«Грузіть спортсмена за його політичні прояви, але від**іться від спортсменів за особисті відносини, які сформувались на підставі далеких від політики речей».

«Залиште політику державним діячам і не вплітайте політику в усе підряд».

Разом з тим, багато хто в мережі не погодився з його позицією.

«Якщо тобі спорт поза політикою, то не проїдай державні гроші, бо це також політика. Зрештою, ти депутат — це також політика (тепер зрозуміло, чому від самопомочі; там таких манкуртів збирають). Ці спортсуни, співуни, артисти — вся ця наволоч, замість того, щоб своєю справою займатися, лізе в політику чи коментує державі і міжнародні справи. А по факту бачимо ще один тупий організм, який в голову тільки їсти може. Бо мозку там не залишилося», — пише в мережі Тарас Гривул.

«Чого варті спортсмени і їх досягнення, якщо у них відсутня національна гідність та повага до свого народу? Нічого! Той, хто називає вбивство власного народу нейтральним словечком „політика“, не гідний виступати під Прапором, за який гинули і продовжують гинути кращі люди Nації! Ганьба таким „спортягам“!», — пише Тарас Хамер.

Читайте також: Олімпіада 2020 офіційно закрита!

Схожі новини