Передплата 2024 ВЗ

Шевченко похвалив Путіна

  • 13.07.2021, 12:15
  • 696

Народний депутат, колишній член фракції "Слуга народу" Євген Шевченко, розхвалив статтю російського президента Володимира Путіна про "єдність росіян і українців"

Про це Євген Шевченко написав у своєму Telegram-каналі.

Скрін з мережі
Скрін з мережі
Скрін з мережі
Скрін з мережі

«Прочитав Путіна. Дуже сильна смислова стаття з боку Кремля. Виділено основні позиції щодо історичних подій у взаєминах Росії, України та Білорусі. Є і бачення майбутнього. Поки це бачиться, як поглиблення конфлікту, аж до військової фази, якщо продовжиться тут зовнішнє управління і антиросійська ідеологія», — написав нардеп.

За словами Шевченка, Україні потрібно «звільнитися від диктатури заходу».

«І Білорусь, як ніхто нам потрібна у примиренні нас як всередині України, так і з Росією. Бо тільки дурні або брехливі політики говорять нам, що проблеми України в режимі Путіна або Лукашенка, а змінивши їх — ми вирішимо всі наші негаразди і повернемо всі наші території. Це не так, Путін і Лукашенко лише зовнішній прояв волі своїх громадян», — сказав Шевченко.

Шевченко вважає, що з 2004 року українські політики повернули Україну проти росіян, а останнім часом і проти білорусів.

«Змінити своїх сусідів ми не зможемо, змінювати потрібно спочатку політику щодо своїх громадян, які не згодні із націоналістами і американістами, а також політику щодо Росії і Білорусі. Адже це наші братні народи», — написав нардеп, зазначивши, що Україні «пора прокинутися від цього п’яного чаду».

Читайте також: Путін вкотре спробував обґрунтувати «єдність росіян та українців»

Схожі новини