Передплата 2024 ВЗ

Козловський про відносини із Садовим: "Вже втомилися пити кров один одному"

  • 29.06.2021, 17:35
  • 983

Непримиренний опонент львівського міського голови вирішив, що його конфлікти з мером – "просто місцева історія і не більше"

Про свої примирливі наміри депутат Львівської міської ради, бізнесмен та президент ФК «Рух» заявив в інтерв'ю виданню «Трибуна», інформує «Еспресо.Захід».

Відповідаючи на запитання про стосунки з Андрієм Садовим, Григорій Козловський наголосив на тому, що вони є «прекрасними»: «Таких теплих, гарних і ніжних стосунків у нас ніколи ще не було. Андрій Іванович все-таки вміє шукати баланс. У нього цього не забереш. Але до чого тут політика? Це просто місцева історія і не більше. До політики це не має жодного стосунку».

Григорій Козловський схильний пояснювати таку зміну своєї позиції віком: «Стосунки у нас чудові. Кажуть, на старості люди стають добріші і тягнуться один до одного».

Читайте також: Маленький «мільйонер»: однорічний син Козловського став власником медичного центру

«Можливо, ми з Андрієм Івановичем вже постаріли, втомилися пити кров один одному і вирішили нашу енергію спрямувати на розвиток міста, а не на якісь дурні та незрозумілі непорозуміння. Зі старістю приходить мудрість», — підсумовує Григорій Козловський.

Нагадаємо, 25 червня виконком Львівської міської ради погодив відразу шість питань, пов’язаних з наданням містобудівних умов та обмежень для проєктування будівництва ТзОВ «Актив Комплект» на вулиці Липова алея. У цих будинках передбачено відразу 18 секцій.

Схожі новини