Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Принц Гаррі повернувся до Великої Британії

  • 26.06.2021, 13:30
  • 829

Принц Гаррі прилетів до Лондона з нагоди відкриття статуї в 60-річчя з дня народження його матері - принцеси Діани

Про це повідомляє People.

Відкриття статуї відбудеться 1 липня у Кенсингтонському палаці.

Дружина Гаррі, Меган Маркл, залишилася з їхніми дітьми в Каліфорнії (США). До цього принц востаннє був із родиною в березні, під час похорону діда, принца Філіпа.

Що стосується статуї принцеси Діани, то скульптор Ян Ренк-Бродлі почав працювати над нею ще у 2017 році. Як відомо, Діана загинула в автокатастрофі, коли їй було 36 років.

У королівському палаці торік повідомили, що на честь 60-річчя від дня народження Діани встановлять її статую, яка стане символом її позитивного впливу на Велику Британію та увесь світ.

«Статую встановлять у саду Кенсингтонського палацу 1 липня 2021 року у день її 60-річчя. Вільям та Гаррі сподіваються, що статуя допоможе всім замислитися про життя своїх матерів та їхній спадок», — повідомили в королівському палаці.

Цікаво, що в цьому ж саду відбулися заручини принца Гаррі та Меган Маркл.

Читайте також: Меган і Гаррі — «дармоїди» й «нарциси»?

Нагадаємо, 7 березня на американському телеканалі CBS вийшло інтерв’ю британського принца Гаррі і його дружини Меган Маркл телеведучій Опрі Вінфрі, в якому, зокрема, Маркл розповіла про сварки з дружиною принца Вільяма Кейт Міддлтон.

Маркл в інтерв’ю розповіла, що члени британської королівської родини висловили стурбованість її чоловікові щодо потенційного кольору шкіри першої дитини подружжя — Арчі.

Схожі новини