Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Фестивальне одруження

На Трускавецькому кінофестивалі «Корона Карпат» режисерка Євгенія Мельнік вийшла заміж за Костянтина Харченка

24 червня у Трускавці стартував ЇХ кінофестиваль «Корона Карпат», інформаційним партнером якого є газета «Високий Замок». А вже наступного дня усіх приємно здивувала закохана пара, яка поєднала, як кажуть, приємне з корисним. Молодята не лише приїхали представити фільм, а й поєднати свої долі.

З чого все почалося?

Там, де гримлять вибухи — іноді народжується і кохання. Євгенія Мельнік (продюсер документальних програм та режисер запорізького телеканалу ТВ5) з початку проведення АТО працювала на лінії фронту військовим кореспондентом. Під час зйомок спецпроєкту «Донбас сьогодні» та документального циклу «На краю МИРУ» познайомилась з Костянтином Харченком, який проходив службу в 37-му мотопіхотному батальйоні. Місце зустрічі — одна з найгарячіших точок на мапі України — село Широкине, що на Приазов'ї.

Разом вже сьомий рік. Є діти від першого шлюбу — Олександр та Анастасія, їм по 12 років. А в 2019-му, після поїздки для оздоровлення в Трускавець та до Львова, народився маленький Лев. Зараз йому 1 рік 8 місяців. Тому це місто для них дуже символічне, мріяли одружитись саме тут. Крім того, на кінофестивалі «Корона Карпат» бере участь фільм режисерки — «Листи з фронту» документального циклу «На краю МИРУ», робота над яким розпочалась саме в той період, коли Костя стояв на рубежах оборони нашої країни, а Євгенія приїжджала до нього та фільмувала все, що відбувалось на передовій.

Схожі новини