Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Румунії розбився автобус з українцями, двоє з них загинули (оновлено)

  • 14.06.2021, 14:15
  • 782

У понеділок, 14 червня, в Румунії розбився мікроавтобус на чеській реєстрації, який перевозив українців. Унаслідок ДТП одна людина загинула, 16 травмувалися

Аварія трапилася на румунсько-угорському контрольно-пропускному пункті Чанадпалота — Нодьлок вранці. Про це повідомляє Mukachevo.net.

Зазначається, що транспортний засіб прямував до Угорщини. Постраждалих українців доправили до лікарні в Араді. Румунські правоохоронці підкреслили, що серед них троє осіб перебували у дуже важкому стані.

Читайте також: У Польщі пасажирський автобус злетів з віадука: шестеро українців загинули

ОНОВЛЕНО. За даними речника МЗС України Олег Ніколенко, в Румунії померла друга людина з автобуса українських заробітчан, що потрапив у ДТП, повідомляє РБК-Україна.

«Загалом в авто перебували 16 українців. Один українець загинув на місці, інша наша громадянка померла в лікарні від отриманих травм. Двоє громадян України госпіталізовані у важкому стані, їм надається необхідна медична допомога. Стан решти пасажирів — задовільний, загроз їхньому життю немає», — поінформував речник МЗС.

Ніколенко зазначив, що водія затримали, він дає покази в поліції. За попередньою версією, він не впорався з керуванням — мікроавтобус зіткнувся із вантажним транспортним засобом, який рухався попереду.

«Українські дипломати взаємодіють із румунськими правоохоронцями для з’ясування усіх обставин ДТП, тримають зв'язок із лікарями та надають постраждалим громадянам необхідну консульську допомогу. Для родичів відкрито цілодобову „гарячу лінію“ посольства України в Румунії: +40 726 529 820, +40 21 230 36 60», — додав речник.

Нагадаємо, спочатку було відомо про одну жертву ДТП у Румунії.

Схожі новини