Передплата 2024 «Добра кухня»

На Львівщині юнак стріляв у поліцейських та лісничих з рушниці

  • 22.05.2021, 11:55
  • 624

Поліцейського госпіталізували з вогнепальним пораненням шиї

У п’ятницю, 21 травня, 19-річний хлопець з мисливської рушниці поранив поліцейського та працівників «Бродівського лісгоспу», а тоді втік з місця події.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, хлопця оперативно затримали.

Пізно ввечері 21 травня до поліції звернулись лісничі «Бродівського лісгоспу», бо у одному з лісових масивів вони виявили підводу з незаконно зрубаними соснами. Неподалік села Лешнів, що у Бродівській Т Г, під час оформлення документів щодо незаконної рубки дерев з протилежного берега річки у них почали стріляти. Невідомий поранив трьох людей та втік з місця події на мотоциклі.

Поліцейські викликали підмогу, а також кінологів, які невдовзі розшукали нападника. 19-річного місцевого мешканця затримали. Слідчі також встановили, що він стріляв з мисливської рушниці.

Унаслідок нападу постраждали троє людей. 20-річного співробітника поліції, а також двох лісничих — 34-річного майстра лісу та 49-річного інженера лісового господарства доставили у лікарню. Поліцейського з проникаючим вогнепальним пораненням шиї госпіталізовано, працівники лісової охорони після огляду лікарів від госпіталізації відмовилися. Наразі загрози життю поранених немає.

Читайте також: Стрілянина у школі в Казані: всі подробиці трагедії (фото, відео)

Схожі новини