Передплата 2024 ВЗ

Кредобанк підтримує провідні ділові події України

  • 19.05.2021, 10:42
  • 533

Кредобанк виступив партнером двох провідних ділових подій України – Другий іпотечний форум, який проходив 13 травня в Києві та Весняний діловий форум, який відбувся 14 травня поблизу Львова

Кредобанк традиційно став партнером Весняного ділового форуму, який відбувся вже 12-й раз. Цьогорічний форум став платформою для обговорення ризиків, нових можливостей та кейсів для розвитку бізнесу в умовах пандемії. Зі свого боку представники Кредобанку ділилися ключовими тенденціями у фінансовому та інвестиційному секторах економіки. Спеціальним гостем події був заступник Голови Представництва Європейського Союзу в Україні, Ремі Дюфло. На захід зареєструвалося понад 100 осіб — представників бізнесу, банківського сектору та міжнародних спільнот.

«Ми підтримуємо стратегічно важливі заходи для розвитку економіки, адже в такому середовищі генеруються нові ідеї та обговорюються ризики, що можуть спіткати бізнес у кризових ситуаціях. Кредобанк неодноразово ставав партнером різноманітних ділових форумів. Ми готові також ділитися досвідом, адже минулий рік для Кредобанку був успішним, як і перший квартал цього року. Ми й надалі будемо кредитувати бізнес і брати участь у державних програмах. Цього року ми підтримали Другий іпотечний форум як одні з лідерів в іпотечному кредитуванні, адже частка Кредобанку в кредитуванні нерухомості на первинному та вторинному ринках України складає 28%», — говорить голова правління АТ «Кредобанк» Єжи Яцек Шугаєв.

Під час Другого іпотечного форуму банк представив діючі програми іпотечного кредитування та результати їх виконання. Серед гостей форуму були представники Кабінету Міністрів України, Мінекономрозвитку, Мінфіну, Мінрегіону, Національного банку України, Офісу Президента України, народні депутати України та представники державних і комерційних банків, девелоперів. Представники органів виконавчої влади, банків, забудовників та девелоперських компаній.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до банків іноземних банківських груп та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, найстійкіший з 48 банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (листопад 2018 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Пресслужба АТ «Кредобанк»

Схожі новини