Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Волонтерка Яна Зінкевич стала прототипом ляльки Barbie

  • 15.04.2021, 11:15
  • 877

Волонтерка, ветеранка-доброволиця і депутатка Верховної Ради від “Європейської Солідарності” Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Барбі

Про це вона повідомила в середу, 14 квітня, в фейсбуці.

«Нещодавно мене запросили стати моделлю… Для легендарної ляльки Barbie. Відчуття фантастичні! Колись малечею я мріяла про нову ляльку Barbie, а тепер стала нею. Майстриня перевершила усі очікування, ще й вручила „моїй“ ляльці синьо-жовтий прапор! Все як у житті», — написала Зінкевич.

Лялька, схожа на Яну Зінкевич, сидить в інвалідному візку в однострої кольору хакі з імітацією державних нагород та орденом «Народний герой України» на грудях. У піднятих руках вона тримає державний прапор України. На рукаві в ляльки — патч батальйону парамедиків УДА «Госпітальєри».

Читайте також: Коронавірус — не привід забувати про інших пацієнтів, — Яна Зінкевич

Іграшку створила майстриня Анастасія Недолуженко у межах проєкту «Barbie: Пані України». Він відтворює образи 36 українок — княгині Ольги, Лесі Українки, Руслани, Юлії Саніної, Катерини Білокур та інших відомих жінок.

«Хлопчики та дівчатка повинні змалечку розуміти, що справжні цінності — це насамперед рівність, взаємопідтримка, право на недискримінацію та можливість обирати будь-яку професію, що відповідає твоєму справжньому покликанню», — зазначила Яна Зінкевич.

Схожі новини