Передплата 2025 «Добре здоров’я»

Актора Армі Гаммера запідозрили у канібалізмі

  • 13.02.2021, 18:15
  • 946

Американський актор Армі Хаммер опинився у центрі скандалу, пов'язаного зі звинуваченнями в канібалізмі

Як повідомляє Insider, все почалося з того, що в Instagram-акаунті houseofeffie були опубліковані скріншоти повідомлень, які Хаммер нібито відправляв різним жінкам з 2016 по 2020 рік; тексти цих повідомлень пов'язані з фантазіями актора на теми канібалізму і сексуального домінування.

Поширенню цих повідомлень сприяв Instagram-аккаунт deuxmoi, у якого 590 тисяч передплатників. Хаммер заперечував, що повідомлення були реальними, назвавши те, що відбувається, онлайн-атакою, але незабаром після цього він відмовився від ролі у фільмі «Весілля з дробовиком», зйомки якого повинні були пройти в Домініканській республіці.

Несподівано до обговорення морального образу актора приєдналися його ексдружина Елізабет Чемберс, а також дві колишні подруги, що розповіли про випадки емоційного насильства з боку Хаммера і підтримали його вірогідних жертв. Одна із жінок зізналася, що Хаммер хотів зламати їй ребро.

Читайте також: Джонні Депп і Ембер Херд: так хто ж жертва? (відео)

Потім у ЗМІ з'явилися свідчення деяких туристів, які знайшли в Долині Чудес (Каліфорнія) людські рештки і припустили, що до цієї знахідки має відношення актор, який у цей момент перебував неподалік. Поліція спростувала причетність Хаммера до цього епізоду, оскільки актор не фігурує в списку підозрюваних.

Довідково. Армі Хаммеру 34 роки. Він відомий ролями близнюків Кемерона і Тайлера Вінклвоссів у фільмі Девіда Фінчера «Соціальна мережа», Іллі Курякіна у фільмі Гая Річі «Агенти А.Н.К.Л.», а також Олівера у фільмі «Назви мене своїм ім'ям». Прабабусею Армі по батьківській лінії була російська акторка німецького походження Ольга Вадіно, а його прадід — відомий мільйонер єврейського походження Арманд Хаммер, батько якого був родом з Одеси.