Передплата 2024 «Добра кухня»

Джонні Депп і Ембер Херд: так хто ж жертва? (відео)

Хоча шлюб Джонні Деппа і Ембер Херд розірвано майже три роки тому, конфлікт колишнього подружжя здається нескінченним. У соціальних мережах з’явився запис з прослуховуванням актриси ще 2016 року

Шлюб Джонні Деппа і Ембер Херд припинився майже три роки тому. Та американська актриса і модель досі публічно критично висловлюється про свого колишнього партнера. Зокрема, у грудні минулого року вона написала про домагання в колонці для The Washington Post. Тоді вона виступила анонімно, але читачі зрозуміли, хто автор публікації. Та і раніше вона звинувачувала Деппа в агресивній поведінці.

Представники актора, у свою чергу, переконують, що він ніколи не використовував насильство проти жінок. Звинувачення з 2016 року називають брехнею, яка мала відновити присутність моделі на перших сторінках газет і позитивно вплинути на її кар'єру. За образу свого клієнта вони вимагають від Ембер Херд 50 мільйонів доларів. Натомість, її адвокати стверджують, що останній позов Деппа — це просто спроба закрити їй рота. Нагадаємо, що під час розлучення подружжя погодилися з тим, що Депп заплатить Херд 7 мільйонів доларів. Це, у свою чергу, вона віддала всю цю суму на благодійність.

У березні Джонні Депп повинен був надати судові беззаперечні докази проти своєї колишньої дружини. З матеріалу, зібраного актором і його адвокатами, випливає, що Депп не був агресором, а жертвою. У соціальних мережах з'явилося фото актора з синцями на обличчі, яке мало б підтвердити цю тезу. Актор наголосив, що буде доводити свою версію подій, долучивши показання свідків, безліч фотографій і відеозаписів, які є у його розпорядженні. З цього матеріалу можна зробити висновок, що Ембер Херд — надзвичайно жорстока, адже застосовувала кулаки і кидала в чоловіка важкі предмети, у висліді чого актор потрапив на операційний стіл.

У серпні 2016 року Херд дала свідчення про один із таких випадків. Кілька днів тому запис опубліковано у соціальних мережах. «Я просто пам'ятаю, що він почав проклинати мою подругу, а потім кинув моїм телефоном мені в обличчя. Я йому сказала: „Ти вдарив мене, ти вдарив мене в око“, — згадує Амбер, яку цитує CNN. — Я почала плакати, а він підійшов до мене, схопив і потягнув за волосся», — додає вона.

Актриса також повідомила, що вже після розірвання шлюбу чоловік почав зловживати наркотиками і алкоголем. «Я переживала за нас обох (…) Адже він став зовсім іншою людиною. Він був жорстоким, — сказала вона. — Це була версія Джонні-«монстра». Пам'ятаю, що я боялася, що Джонні, можливо, ніколи не зупиниться, і може вбити мене, — визнає Ембер Херд.

Схожі новини