Передплата 2024 ВЗ

Петро Порошенко очолив рейтинг найвпливовіших українців: версія журналу «Фокус»

  • 30.12.2020, 17:54
  • 684

За п’ятого президента віддали голоси 5262 читачі

П’ятий президент, народний депутат фракції «Європейська солідарність» Петро Порошенко очолив рейтинг «найвпливовіших українців» за версією читачів «Фокуса». За Порошенка віддали 5262 голоси, про це йдеться на сайті видання.

Півтора року тому Петро Порошенко перекваліфікувався з президента в головного опозиціонера країни. Політик фігурує в двох десятках кримінальних справ, однак реально вагомих звинувачень лідеру «Європейської солідарності» правоохоронці так і не пред'явили. Петру Порошенку такий стан речей грає на руку. За даними Центру Разумкова на початок листопада, рейтинг його партії хоч і повільно, але зростає — 21,2%, а особистий рейтинг Петра Порошенка — 21,1%.

Своєю чергою президент України Володимир Зеленський опинився на 10 місці рейтингу. За нього віддали 1034 голоси.

У виданні зауважили, що вплив Зеленського міг ослабнути через те, що більшість представників від партії «Слуга народу» не очолила міські ради після місцевих виборів.

Окрім Петра Порошенка, в першій п'ятірці чільник Московського патріархату Онуфрій, проросійський блогер Анатолій Шарій, співголова політради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктор Медведчук та боксер Олександр Усик.

Журнал «Фокус» проводив онлайн-голосування від 15 до 29 грудня. Після голосування редакція відфільтрувала підозрілі голоси за допомогою антиспам-сервісу.

Схожі новини