Передплата 2024 «Добрий господар»

Коронавірус згубив викладачку Самбірського технікуму

  • 14.11.2020, 12:15
  • 2 141

Від Covid-19 померла С‘єдіна Галина Петрівна, викладач вищої категорії, відмінник освіти України – викладач бухгалтерського обліку Самбірського технікуму

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці спільноти «Самбір» у ФБ.

«У вічність відійшла Галина С’єдіна. Гарна, елегантна, талановита людина. Завжди зі смаком вбрана (любила оригінально в’язати барвисту хустинку на шиї), зосереджений погляд і дружня порада, настанова. Вона була інтелігенткою у всьому — в житті, в роботі, в стосунках з іншими. Це людина з відкритою душею і добрим серцем, з неповторною усмішкою, з високим проявом педагогічної майстерності та непереборним бажанням працювати і працювати.

На освітянській ниві Галина Петрівна самовіддано працювала 40 років. Викладала дисципліну «Бухгалтерський облік», довгі роки очолювала циклову комісію обліково-статистичних дисциплін, долучалася до наукової роботи. Це була надзвичайно ініціативна людина: проведення конкурсів знавців бухгалтерського обліку, уроків-екскурсій на підприємства, статистичні дослідження, творчі зустрічі студентів спеціальності з випускниками технікуму. Систематично публікувала фахові статті в газетах та наукових виданнях, дуже любила створювати разом зі студентами відеокліпи до Дня статистики, відеовиступи про співпрацю комісії обліково-статистичних дисциплін з працівниками Управління статистики у Самбірському районі, різноманітні флешмоби та акції на злободенні теми.

Галина Петрівна ніколи не знала відпочинку, випромінювала енергію і оптимізм, не забувала про проблеми тих, хто поруч, була у вирі громадського та політичного життя рідного міста. З великим почуттям відповідальності ставилася до рідних, була люблячою матір’ю та бабусею, з особливим трепетом говорила про онука, раділа його досягненнями і сама старалася йти в ногу з сучасними викликами. Світла пам’ять про Галину С’єдіну завжди буде жити серед рідних, друзів, колег, батьків та студентів нашого коледжу і залишиться назавжди у наших серцях", — зазначається у дописі Уляни Пріць-Ільницької.

Схожі новини