Передплата 2024 «Добра кухня»

Школам Львівщини пропонують йти на канікули з 19 жовтня

  • 15.10.2020, 12:10
  • 704

На позачерговому засіданні обласної комісії ТЕБ та НС розглянули питання щодо особливостей роботи закладів освіти в період адаптивного карантину

Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Комісія рекомендує закладам загальної середньої освіти області встановити з 19 по 30 жовтня 2020 року канікули, а далі, зважаючи на епідеміологічну ситуацію, можливий перехід на дистанційну і змішану форму навчання.

Окремі рекомендації надали закладам професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти. А саме перейти з 19 жовтня по 15 листопада 2020 року на дистанційну форму навчання з рекомендованим виїздом студентів із гуртожитків, окрім сиріт, осіб, позбавлених батьківського піклування, здобувачів освіти з тимчасово окупованих територій, «червоних» карантинних зон, іноземних громадян та осіб без громадянства, здобувачам освіти, які поєднують навчання з роботою.

«Такі додаткові заходи необхідні, щоб мінімізувати безпосередні фізичні контакти між учасниками освітнього процесу в умовах стрімкого підвищення рівня захворюваності на COVID-19, — повідомили у ЛОДА. — Заклади дошкільної освіти продовжують працювати у звичному режимі. Вони повинні організувати роботу із неухильним дотриманням правил гігієни, використання засобів індивідуального захисту та уникнення масових скупчень».

Крім того, комісія дозволила проведення футбольного матчу між ФК «Рух» (Львів) та ФК «Динамо» (Київ) із забезпеченням неухильного дотримання карантинних обмежень. Відповідальність за дотриманням карантинних обмежень покладається на організаторів матчу.

Схожі новини