Передплата 2024 «Добрий господар»

На кордоні з РФ спіймали нелегалів з Афганістану

  • 05.10.2020, 14:15
  • 652

У Луганській області на українсько-російському кордоні затримали чотирьох осіб з Афганістану, які намагалися потрапити в Україну без документів

Група реагування від відділу прикордонної служби «Троїцьке» на околиці населеного пункту Троїцьке, що на Луганщині, зупинила двох жінок, чоловіка та дитину. Затримані, особи азійської зовнішності, жодних документів при собі не мали.

У ході спілкування з прикордонниками, найстарша жінка повідомила, що вони — громадяни Республіки Афганістан, повідомляє Східне регіональне управління ДПСУ.

«Разом із сином, донькою та онукою прямують до Одеси, де проживає її чоловік. Оскільки необхідних документів для перетину українського кордону у них немає, вони обрали незаконний „шлях“ в обхід пункту пропуску», — сказано в повідомленні.

Читайте також: На Закарпатті чоловік перевів через кордон 12 нелегалів, маскуючи їх під диких тварин

Для з'ясування обставин незаконного перетинання кордону іноземних громадян доставили до прикордонного підрозділу. Їм загрожує адміністративна відповідальність. Тривають заходи із встановлення осіб затриманих.

У вересні на Закарпатті затримали двох незаконних мігрантів, які намагались потрапити до країн ЄС в обхід пунктів пропуску.

Схожі новини