Передплата 2024 «Добра кухня»

День міста у захисній масці та з дотриманням соціальної дистанції…

21 вересня Дрогобич святкує чергові уродини. Цього року нащадки стародавніх солеварів відзначають 929 річницю свого стародавнього міста

Програма святкувань складена заздалегідь. Багато від чого довелось відмовитись: свої корективи у побажання та плани дрогобичан вніс адаптивний карантин.

До масштабних розважальних заходів з феєрверками та танцями до «рання» справа не дійде.

Зрештою, так само було й минулого року, коли в Дрогобичі на вулиці Грушевського, 101/1, стався обвал одного з під’їздів житлового будинку, внаслідок чого загинуло 8 людей. Тоді, солідаризувавшись із потерпілими, міськрада скасувала всі веселощі.

Цього року святкові події розгортаються вже «відкоригованим» коронавірусною пандемією сценарієм.

Заходи заплановано на кілька днів — з 17 по 21 вересня.

Міськрада звернулась до всіх потенційних учасників святкувань з проханням залишитись вдома: інформаційні технології дозволяють у повному обсязі побачити й почути святкові події (здійснюється пряма трансляція святкових заходів на сторінку міськради у Фейсбуці з усіх локацій — Ред.).

Тим, хто все-таки вирішив пройтися у ці дні середмістям, необхідно, як постійно наголошують у зверненні через гучномовець організатори, пам’ятати, що медична маска на обличчі та дотримання соціальної дистанції — вимога номер один. Обов’язковою процедурою оголосили температурний скринінг. Пройти його можна у розташованих неподалік ратуші наметах.

Схожі новини