Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Смертельна аварія на Львівщині: зіштовхнулися два автомобілі

  • 21.07.2020, 18:55
  • 1 177

Автозіткнення трапилося на дорозі Київ — Чоп неподалік села Угерсько Стрийського району. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини трагедії

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області, передає «Еспресо-Захід».

Сьогодні, 21 липня, опівдні на автодорозі «Київ — Чоп» трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло двоє людей. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Інфініті» виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «Нісан», після чого зіткнувся з автомобілем «Пежо Партнер». Окрім того, уламками автомобілів-учасників зіткнення був пошкоджений автомобіль «Мазда». Внаслідок зіткнення водії «Інфініті» та «Пежо» від отриманих травм померли на місці події. Також тілесні ушкодження отримала пасажирка «Пежо» — вона госпіталізована.

«За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», — йдеться у повідомленні поліції.

Читайте також: Масштабна ДТП у Львові, зіштовхнулися три автівки: 7-місячна дитина у реанімації

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці уточнюють особисті дані учасників та обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Схожі новини