Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зомбі-апокаліпсис на Вінниччині: затриманий водій покусав полісмена

  • 03.06.2020, 11:35
  • 986

У Вінницькій області в селі Миронівка Ямпільського району п'яний чоловік покусав правоохоронця під час складання протоколу за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння

Про це повідомили в обласному відділі комунікації Нацполіції.

За словами начальника Ямпільської поліції Ярослава Марченка, вночі, близько 02:30 годин, екіпаж групи реагування патрульної поліції в селі Миронівка зупинив автомобіль Жигулі, водій якого, за попередньою оцінкою, знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Перевірка на алкотестері це підтвердила, зафіксувавши 3,8 проміле.

«Було вирішено скласти адмінпротокол, але така ідея не припала до душі 26-річному порушнику: він почав чинити опір поліцейським, і в розпал бійки вкусив одного з правоохоронців за палець», — повідомив Марченко.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 К К України. За умисне заподіяння працівникові поліції тілесних ушкоджень під час виконання ним службових обов'язків правопорушнику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Читайте також: Очільника управління поліції Львівщини оштрафували за порушення ПДР

Крім того, за керування транспортним засобом в стані сп'яніння чоловік притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 130 КУпАП України.

Також повідомляється, що правоохоронцю довелося звернутися за медичною допомогою.

Схожі новини