Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Королева Єлизавета ІІ вийшла з карантину і потрапила у об'єктиви фотокамер

Монарша особа зробила кінну прогулянку на улюбленому поні

Королева Єлизавета II вирішила послабити карантин і прогулятися на свіжому повітрі. Глава Британської монархії проїхалася на улюбленому поні на ім'я Балморал Ферн благородної англійської породи під назвою «Фелл».

14-річний поні прокотив Єлизавету II, яка з дитинства захоплювалася верховою їздою, по Віндзорському домашньому парку, — повідомляє РБК.

Повідомляють, що 94-річну королеву на прогулянці супроводжував її конюх Террі Пендрі. Єлизавета одяглася для верхової їзди по-спортивному: штани, жакет, черевики й хустка.

Це перша публічна поява королеви з 19 березня, коли вона вирушила на карантин у Віндзорський замок. Там вона перебувала на самоізоляції разом з чоловіком, герцогом Единбурзьким Філіппом — йому 10 червня виповниться 99 років.

Фелл — поні є чистокровною англійської породою. Попри невеликі розміри, вони завжди цінувалися за свій добрий норов, невибагливість, але при цьому значну витривалість і силу.

«Ви тільки-но погляньте на поставу 94-річної королеви. Браво, Ваша Високосте!», — написали на Instagram-сторінці Elle_ukr.

Схожі новини