Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові може з'явитися ще один пропагандистський канал "медведчуківців"

  • 22.05.2020, 19:15
  • 1 515

Народний депутат України нинішнього скликання від "Опозиційної платформи - За життя" і керівник київського осередку цієї партії, а в минулому скандально відомий київський забудовник Вадим Столар інвестує гроші у новий міський телевізійний канал, який матиме назву "Kyiv.live"

Цю інформацію Вадим Столар підтвердив виданню НВ.

«Так, це правда. Хочу створити незалежний регіональний канал. Упевнений, що він буде затребуваний серед киян. Тому що, на жаль, в столиці вже довгі роки немає ТБ, яке би висвітлювало актуальні для її жителів проблеми. Саме такий телеканал ми зараз робимо», — зізнався він.

Запуск запланований у серпні-вересні цього року. Над цим уже працює телепродюсер Олексій Семенов, який з червня минулого року очолив інформаційний холдинг нардепа від тієї ж «Опозиційної платформи — За життя» Тараса Козака (112 Україна, NewsOne та ZIK).

За словами Семенова, зараз його команда розробляє новий формат міського каналу, і цей формат буде в усіх містах-мільйонниках, але відмовився сказати яких.

Зважаючи на те, що Львів прирівнюється до міст-мільйонерів, то тут восени варто очікувати на появу чергового телевізійного «монстра», який перебуватиме під безпосереднім впливом «медведчуківців».

Читайте також: Родичі проросійського депутата Медведчука незаконно будують дорогу на Львівщині

За інформацією екснардепа Сергія Лещенка, львівський телеканал може мати назву «Lviv.live».

«Суть в тому, щоб канали випускали регіональні новини та паралельно всеукраїнський блок зі своїх міст для обміну інформацією в прямому ефірі. Бюджет становить більше 5 мільйонів доларів для старту плюс ще постійні витрати. Зрозуміло, що проєкт робиться з прицілом на місцеві вибори і для впливу на них. Очевидно, що в ефір пускатимуть кандидатів за гроші. Можливо, ми будемо підтримувати тих чи інших в обмін на лояльність або право вставити своїх людей в список», — написав у своєму телеграм-каналі Сергій Лещенко.

Поінформований — означає озброєний. Знайте, що будете дивитись. Або одразу вирішуйте не дивитись.

Схожі новини