Передплата 2024 «Добрий господар»

Родичі проросійського депутата Медведчука незаконно будують дорогу на Львівщині

  • 18.05.2020, 15:15
  • 1 791

В Українській греко-католицькій церкві заявляють, що родичі Віктора Медведчука ведуть незаконне будівництво дороги у Львівській області

Про це повідомляється на сайті парафії Успіння пресвятої Богородиці УГКЦ в селі Страдч, інформують #Букви.

Стверджується, що на Страдчанській горі в Яворівському районі Львівської області, яка вважається місцем масових паломництв, відбувається вирубка лісу і незаконне будівництво дороги.

У греко-католицькій церкві повідомляють, що роботи ведуться компанією «Керамбуд», власниками якої є Богдан Козак і Сергій Медведчук — рідні брати народних депутатів від фракції «ОПЗЖ».

За словами священника місцевої парафії, церква неодноразово зверталася до контролюючих органів, внаслідок чого вдалося з’ясувати, що ведеться будівництво об’їзної дороги для обслуговування Великопольського піщаного кар’єру.

Читайте також: Медведчук пропонує Зеленському об’єднатися: хоче змін до Конституції щодо особливого статусу Донбасу

Водночас у Львівській обласній державній адміністрації повідомили, що не давали жодних дозволів для вирубки лісу та будівництва дороги біля Страдчанської гори.

В Україні до кінця 2020 року буде введений загальний реєстр всієї первинної нерухомості, що має зобов'язати забудовників виставляти на продаж тільки зареєстровані в ньому квартири.

Схожі новини