Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зеленський розповів, чого очікує від одіозного Саакашвілі на новій посаді

  • 09.05.2020, 20:35
  • 843

Президент України Володимир Зеленський хоче вже в найближчі місяці побачити результати роботи Міхеїла Саакашвілі на посаді глави Виконавчого комітету реформ

Про це Зеленський сказав на брифінгу під час робочої поїздки на Закарпаття в суботу, 9 травня, передає Укрінформ.

«Результати роботи від Саакашвілі очікую не на другий день після його призначення, але протягом найближчих місяців вони повинні бути. Результати — з приводу дерегуляції в бізнесі і реформи митниці», — заявив Зеленський.

Президент додав, що багато говорив з Саакашвілі про те, чим він повинен зайнятися на новій посаді. Він хоче, щоб колишній глава Грузії також залучав інвестиції в Україну і допоміг у проведенні пенсійної реформи.

Читайте також: «Його режим нагадував фашизм»: активістка розповіла про президентство Саакашвілі

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський призначив Міхеїла Саакашвілі керівником Виконавчого комітету реформ. Водночас сам Саакашвілі за час своєї кар'єри встиг вляпатися в десятки скандалів і стати фігурантом безлічі кримінальних справ. Зокрема, він отримував гроші з Москви через олігарха часів Януковича Сергія Курченка, який утік до Росії

Також через його призначення Україна потрапила в дипломатичний скандал — Грузія вже заявила про відкликання для консультацій свого посла з Києва Теймураза Шарашенідзе.

Схожі новини