Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зеленський проти карантину для парламенту. Збирає у себе "Слуг"

Попри коронавірус Рада повинна приймати реформи, призначати міністрів

Про це йдеться у звернення Зеленського на Facebook-сторінці ОПУ.

«На мою думку, зміна плану Верховної Ради недопустима. Зараз, у ситуації світової пандемії та загрози глобальної фінансової кризи, парламент України має ухвалювати життєво важливі для економіки закони. Впроваджувати податкову, земельну, трудову реформи. Призначати міністрів економіки та енергетики, генерального прокурора України. Швидкі реформи — це швидка допомога для економіки. Без них — економічна кома»., — сказав Зеленський.

Як повідомляє «Українська правда» з посиланням на анонімних співрозмовників, президент запросив до себе на Банкову парламентську фракцію «Слуга народу» для проведення засідання щодо відкриття ринку землі.

Початок засідання запланований на 19:30 понеділка.

За інформацією джерел УП, депутати збираються на зустріч із президентом неохоче. Деякі посилаються на погане самопочуття та температуру.

Через це в Офісі президента наказали керівництву певної групи у фракції особисто перевірити, чи хворі депутати, тобто фактично приїхати до них додому та виміряти температуру.

Нагадаємо, уранці стало відомо, що Верховна Рада змінить графік роботи та проведе позачергове засідання 17 березня у зв’язку з можливим поширенням коронавірусної інфекції в Україні.

Схожі новини