Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Коронавірус на Закарпатті: чи варто лякатися?

  • 25.02.2020, 20:15
  • 1 059

У МОЗ повідомили, що у чоловіка, якого госпіталізували 24 лютого на Закарпатті, не підтвердилася підозра на новий коронавірус, але остаточних результатів аналізів ще чекають

«Після клінічного обстеження і проведення епідеміологічного обстеження, розслідування такого випадку було встановлено, що цей випадок не підпадає під клінічний прояв нової коронавірусної інфекції, тому така підозра була знята. Однак приклад Закарпаття продемонстрував доволі швидку реакцію як бригад швидкої допомоги, так і лікарняної мережі в цілому», — розповів гендиректор Центру громадського здоров’я Ігор Кузін на брифінгу у Нових Санжарах, інформує Українська правда.

Водночас Кузін додав, що наразі результатів аналізів ще немає, тому говорити про конкретний діагноз можна буде лише після отримання результатів.

Він зазначив що аналізи, які взяли у госпіталізованого до інфекційного відділення Закарпатської обласної лікарні, мають бути готові найближчим часом.

Крім того, Кузін зауважив, що чоловік звернувся до лікарів після десятого дня від перших клінічних проявів. У нього підвищена температура, але не така, як у випадку захворювання новим коронавірусом.

Схожі новини