Передплата 2024 ВЗ

Канал 1+1 продовжує пробивати моральне дно, - Андрій Смолій

Продюсер каналу Альона Єрємєєва прямо заявила: «Найти тональность украинского языка, чтобы зритель его воспринимал, достаточно непросто...мелодрамы на украинском языке смотрятся хуже, чем комедии...».

Про це написав на своїй сторінці у Facebook науковий співробітник Інституту держави і права ім. В. М. Корецького НАН України, голова громадської організації «Українська Україна» Андрій Смолій.

«Всі нові серіальні проекти канал випустив ВИКЛЮЧНО РОСІЙСЬКОЮ. Як сказала вищезгадана особа «актьорам сложна на украінскам», — пише Андрій Смолій. — Це називається відвертий РАШИЗМ. Нічого спільного з Україною та українською культурою це не має. Просто робота на ринок агресора. І плювали вони на квоти, мову, народ, країну. То їм все байдуже.

Це моральне та ідеологічне дно. Це приниження єдиної державної мови. Це люди, яким плювати де вони працюють і під яким прапором. Тому так і живемо…

Весь медійний продукт в Україні має випускатися державною мовою. Так відбувається там де себе поважають. В кожній цивілізованій країні".

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2759491320755319&set=a.728397013864770&type=3&theater

Схожі новини