Передплата 2024 «Добрий господар»

За корону «Міс Веракрус» побореться дівчина без рук (фото)

24-річна мексиканка Ана Габріела Моліна – успішна психологиня й модель

Мексиканка Ана Габріела Моліна народилася без рук. Але це не заважає молодій психологині «за сумісництвом» демонструвати на подіумі модне вбрання. У березні дівчина візьме участь у конкурсі краси «Міс Веракрус». А якщо Ана Габріела там переможе, то згодом замахнеться на корону «Міс Мексики».

Ану Габріелу визнали найгарнішою на конкурсі краси в її рідному мексиканському містечку Нанчіталь. Фото vistazo.com
Ану Габріелу визнали найгарнішою на конкурсі краси в її рідному мексиканському містечку Нанчіталь. Фото vistazo.com

Нещодавно Ану Габрі­елу визнали найгарні­шою на конкур­сі краси в її рідному містечку Нанчіталь. Тепер представля­тиме його на кон­курсі «Міс Веракрус» (один із мексикан­ських штатів).

Обох рук дівчи­на не має від народження. Це наслідок рідкісної хвороби під назвою амелія, яка при­зводить до того, що людина народжується без кінцівок. Найвідомішою у світі жерт­вою амелії є австралійський промовець-мотиватор Нік Вуйчіч (виступав, зокрема, у Львові), який від народження не має рук і ніг.

«Я пережила важкі часи, коли постійно запитувала себе: чому саме я? — розпо­віла Ана Габріела в інтерв’ю Reuters. — Але навчила­ся опиратися труднощам, з якими стикаюся у своєму житті». За словами Моліни, зараз вона почувається як звичайна людина, не звер­таючи уваги на свою не­повносправність. Ба­гато чого навчилася робити ступнями, зо­крема, саме в такий спо­сіб самостійно їсть. Під час конкурсу краси «Міс Веракрус» Ана Габріе­ла Моліна виконувати­ме ті самі завдання, що й ре­шта претенденток на звання найгарнішої дівчини штату.

Схожі новини