Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Через допит у ДБР Петро Порошенко змушений був скасувати візит у Давос

  • 24.01.2020, 15:57
  • 525

П’ятий президент Петро Порошенко після допиту у Державному бюро розслідувань заявив, що у відомстві спеціально призначають йому допити під час запланованих міжнародних візитів.

Про це йшлося у брифінгу Петра Порошенка 24 січня після допиту у ДБР, передає Українська правда

«Мені наголосили, що дуже важливо сьогодні 24 січня прийти на допит. Я був вимушений скасувати міжнародний візит у Швейцарію, Давос, де у мене була запланована низка міжнародних зустрічей.

І я думаю, що з високою вірогідністю, вони моніторять мою переписку, побачили замовлення квитків і саме в цей день призначили допит як свідка.

Тоді я сказав, якщо я скасовую міжнародні візити, я офіційно прошу допитати мене по всіх справах, які ви завели… Мені обіцяли 20 числа, що нададуть таку можливість і опитають по усім справам.

Сьогодні більше години велася дискусія про те, що вони відмовляються мене допитувати… То в них слідчих нема… Бо їм потрібне шоу".

За його словами, фігуранти записів «Трубу прорвало» брали участь у слідчих діях. Він вважає, що ці люди отримували вказівки з Офісу президента.

«Це було жахливо слухати те, що сьогодні відбувається по мінським домовленостям. Я ніколи нчого подібного не чув. По тому, що означає перший, другий, третій, четвертий пункт? Так ви ж пункти не даєте! Що вас саме цікавить? Що вас засмучує? На жаль, слідчий ховав очі і це був дуже поганий спектакль.

Отже, сьогодні мали відбутися слідчі дії, але вони не відбулися по морякам і вони чекають, що ми ще раз прийдемо. У нас наприкінці січня має бути ПА НАТО, 27-го я туди маю вилітати, вони призначають на 31-ше число знову допит. Єдине для чого це робиться, щоб перешкоджати міжнародній діяльності".

Схожі новини