Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Олександр Божик вирушає у тур Західною Україною і обіцяє неймовірне шоу на своїх концертах!

  • 24.12.2019, 15:46
  • 1 009

В січні скрипаль-віртуоз Олександр Божик, відомий майстерністю поєднувати неперевершене виконання та видовищне шоу, в супроводі рок-оркестру вирушить у міні-турне Західною Україною. Організатори концерту обіцяють масштабне музичне дійство, адже артисту однаково підвладні як класика, так і рок, поп і етно-музика.

«Будуть і світові хіти, і авторська музика, і класика у сучасній обробці та саундтреки до кінофільмів, — кажуть представники музиканта. — Почуєте музику Вівальді, Гріга, Coldplay, Imagine Dragons, Nirvana, AC/DC, Майкла Джексона, Ханса Ціммера та інших. Це буде щось незвичайне!».
Нагадаємо, львів’янин Олександр Божик на сцені творить неймовірне — одночасно грає на декількох інструментах. Він — суперфіналіст популярного шоу «Україна має талант», рекордсмен «Книги Рекордів України», учасник багатьох світових талант-шоу, серед яких «Хвилина слави», «Британія має талант», «Італія має талант». Після свого феєричного виступу на польському шоу «Mam talent» його назвали «Джиммі Хендріксом серед скрипалів».
Чекаємо на концертах:

ЛЬВІВ (3 січня)

ТЕРНОПІЛЬ (11 січня)

ЛУЦЬК (24 січня)

РІВНЕ (25 січня)

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК (26 січня)

Концертні відео:
COLDPLAY — AC/DC https://youtu.be/RVEsexZk094
АНТОНІО ВІВАЛЬДІ — Шторм https://youtu.be/fm16AFDq--c
EDVARD GRIEG — In The Hall Of The Mountain King https://youtu.be/uZZgdADxYew
GUNS N' ROSES — Sweet Child O' Mine https://youtu.be/7l8B2Gavn2Y
IMAGINE DRAGONS — Believer https://youtu.be/t8j_MDQByIo

Схожі новини