Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Петро Порошенко пропонує три мільйони гривень за достовірну інформацію про замахи на Гонтареву

"Щоби не дати не дуже активному слідству жодного шансу на бездіяльність"

Лідер політичної партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко пропонує три мільйони гривень за достовірну інформацію про замахи на життя та майно ексочільниці Національного банку України Валерії Гонтаревої.

Про це п'ятий президент України написав на своїй сторінці у Facebook.

«Днями вже ділився враженнями від спілкування з Валерією Гонтарєвою у Лондоні. ДТП, підпал машини й будинку — це помста за її мужні і сильні реформаторські кроки на посаді голови НБУ, — написав Петро Порошенко. — Повадки її ворогів інакше, як бандитськими і не назвеш. Недруги Гонтарєвої нині в фаворі. Думають, ніби Бога за бороду схопили. І впевнені, що сховають кінці у воду».

Лідер «Європейської Солідарності» запропонував винагороду у розмірі три мільйони гривень тим, хто надасть достовірну інформацію про замовника та виконавців про замахи на життя та майно Валерії Гонтарєвої, яка дозволить притягнути винних до відповідальності. Задля того, «щоби не дати не дуже активному слідству жодного шансу на бездіяльність».

«Коло осіб, на які падають підозри, не таке вже й широке, — вважає Петро Порошенко. — Пальцем тикнеш — і попадеш. Але дуже важливо в легальний спосіб встановити і покарати злочинців. Щоби усе було за законом».

Схожі новини