Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Яна Зінкевич очолить комісію з питань ветеранів", - Герасимов

  • 26.08.2019, 16:17
  • 479

Обрана народна депутатка від «Європейської солідарності», волонтерка Яна Зінкевич очолить тимчасову спеціальну комісію з питань ветеранів

Про таке попереднє рішення підготовчої підгрупи Верховної Ради повідомив обраний парламентар від «ЄС» Артур Герасимов після засідання.

«Сьогодні підготовча підгрупа попередньо проголосувала за створення тимчасової спеціальної комісії з питань ветеранів. І на її керівництво було одноголосно обрано представника „ЄС“ Яну Зінкевич. Це також позитивне рішення, бо ви знаєте нашу чітку послідовну позицію, що існування окремого комітету з питань ветеранів у Верховній Раді України є необхідним, тому що це і повага до ветеранів, річ, яка дозволить опрацьовувати це питання більш детально і ефективно», — повідомив Герасимов.

Крім того, за його словами, підготовча група проголосувала за те, щоб фракції змогли делегувати двох представників до низки комітетів.​

Герасимов також висловив думку, що голосування за попередні рішення підготовчої підгрупи дозволяє побачити «прообраз нової коаліції».

«Одна справа — це політичні заяви під час ефірів, інша справа — це коли конкретними кроками підтверджуються чи не підтверджуються певні дії. Так от, сьогодні, коли монобільшістю розподілялися посади серед різних фракцій, в тому числі опозиційних, ми побачили, що деякі з них зовсім не опозиційні. Тому бачимо, що йде тісна співпраця, перерозподіл думок і всього іншого між „Слугою народу“, „Голосом“ та „Батьківщиною“. Сьогодні ми побачили це в прийнятих попередніх рішеннях. Завтра під час роботи групи вже будемо голосувати їх повністю та офіційно», — заявив представник «ЄС».

Схожі новини