Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Поліція затримала трьох людей під час масових заходів до Дня Незалежності

  • 24.08.2019, 17:07
  • 415

Про це повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко під час брифінгу

«Зараз все спокійно. Пройшли офіційні заходи, а також марш ветеранів, якій ще триває, пройшли без суттєвих порушень громадського порядку. Всього в урочистостях за попередніми підрахунками взяли участь близько 50 тисяч осіб», — сказав Андрій Крищенко, передає Громадське

За інформацією начальника столичної поліції, трьох людей затримано. Один чоловік виліз на металеву конструкцію під час промови президента. Він заявив, що в нього є граната і відмовлявся спускатися.

«Людина, попередньо в стані алкогольного сп’яніння, впала з конструкції, та була затримана співробітниками поліції. На нього складено два адмінпротоколи, ніяких заборонених речей при ньому не було. Ще дві особи були затримані у пунктах перевірки з речовиною, схожою на канабіс», — сказав Андрій Крищенко.

Також було одне неправдиве повідомлення про мінування Майдану Незалежності, за цим фактом порушено кримінальне провадження.

«Поліцейські продовжують нести службу з охорони громадського порядку під час святкування Дня Незалежності. Задіяні до 2 тис. правоохоронців», — підсумував Андрій Крищенко.

Схожі новини