Передплата 2024 ВЗ

Порошенко розповів, яким себе бачить через 10 років

  • 01.08.2019, 17:40
  • 463

П’ятий президент України Петро Порошенко розповів, що через 10 років хотів би бути депутатом Європейського парламенту, який вже закінчує свою каденцію.

Про це він сказав в інтерв'ю Українській правді.

«Я б дуже хотів, щоб я був живий. І мріяв би, щоб я завершував свою каденцію депутата Європейського парламенту», — зазначив він.

Крім того, Порошенко відмовився відповідати на питання, чи напишуть про нього в підручниках історії, запропонувавши поговорити про це «через два-три роки».

За його словами, ті п'ять років, які він займав посаду президента були одними з кращих років України, але в той же час — це один з найважчих періодів в історії.

" Ми не можемо легко переносити втрату Криму. Ми не можемо легко переносити агресію на Донбасі. Ми не можемо легко переносити кардинальну перебудову економіки, коли 6% ВВП змушені витрачати на війну.

Багато речей ми зробили вперше. Конкурси на посади державних службовців — вся громадськість України плескала. Ми залучили велику кількість молоді в ті роки, щоб вони взяли участь в державному управлінні. У когось получилося, у когось ні. Але можливості для того, щоб прийти і разом з нами будувати Україну, були в усіх. Але я абсолютно спокійно, чесно дивлюся в очі щодо місця в історії Петра Порошенка. Поговоримо про це, коли прийде час", — зазначив він.

Схожі новини