Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Упіймалася на плагіаті: Меган Маркл критикують за її дебютну обкладинку для британського Vogue

  • 29.07.2019, 20:15
  • 796

Сьогодні світ побачила обкладинка вересневого номера британського журналу Vogue, запрошеним редактором якого стала герцогиня Сассекська Меган.

Дружина принца Гаррі стала до роботи над номером через місяць після народження сина, повідомляє ТСН. І як у неї на це тільки час знайшовся, для багатьох загадка, адже нянь до своєї дитини Меган тоді ще не підпускала.

Однак, кажуть, що талановиті люди — талановиті у всьому. Ось і герцогиня Меган попрацювала на славу, а тепер збирає плоди своєї роботи. На офіційній сторінці герцога і герцогині Сассекських в Instagram була опублікована ця обкладинка.

Також там розповіли про концепцію номера. На обкладинку потрапили п'ятнадцять героїнь різного віку і професій. Їх відбирала особисто Меган, серед них: актриса Джейн Фонда, модель Кріссі Тарлінгтон, прем'єр-міністрка Нової Зеландії Джасінда Ардерн і багато інших сильних і талановитих жінок.

Згідно з концепцією номеру, всі фотографії на обкладинці розміщені в маленьких прямокутниках, один з яких залишився порожнім і символізує кожну з жінок, яка може стати сильною і змінити все на краще у своєму житті.

Сама ж тема номера звучить, як «Сила змін», не складно здогадатися, що журнал наповнений цікавими історіями саме про сильних жінок, жінок-легенд.

І все б нічого, якби в Мережі не спливла інша обкладинка. А саме книжка двох австралійських письменниць Саманти Брет і Стеф Адамс. 2016 року вони видали книжку «Змінюють правила гри», з дуже схожою обкладинкою, де блищала і Меган Маркл.

Книжка ця стала бестселером і була перевидана вже з кольоровою обкладинкою 2017 року. І знову серед героїнь герцогиня Меган.

Можливо, герцогиня Сассекська дійсно черпала натхнення з цієї книжки, адже в тому, що вона тримала її в руках, сумніватися не доводиться. Але тепер її накрив шквал критики.

Схожі новини