Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Меган Маркл і принц Гаррі визначилися з хрещеними батьками для Арчі

  • 04.07.2019, 20:15
  • 843

Таїнство хрещення малюка Арчі заплановано на 6 липня

Меган Маркл і принц Гаррі нарешті вибрали хресних батьків для свого сина Арчі Гаррісона Маунтбеттен-Віндзора.

Про це повідомляє РБК-Styler.

Меган Маркл запросила свою близьку подругу, знамениту тенісистку Серену Вільямс, стати хрещеною матір'ю для Арчі. Герцогиня Сассекська і спортсменка дружать вже більше 10 років і ім'я Серени Вільямс називали і раніше в списку претенденток. Однак вона буде не єдиною хрещеною матір'ю малюка Арчі. Другою стане ще одна подруга Меган Маркл — відомий стиліст Джессіка Малруні.

Буде у спадкоємця принца Гаррі і два хрещених батька. Це друг герцога Сассекського Марк Дайер, а також людина, завдяки якій познайомилися Меган Маркл і принц Гаррі — Маркус Андерсон.

Таїнство хрещення Арчі Гаррісона Маунбаттена-Віндзора заплановано на 6 липня. Церемонія відбудеться в особистій каплиці королеви Єлизавети II у Віндзорському замку. Відомо, що захід буде закритим і присутні будуть тільки самі близькі люди — не більш 25 чоловік.

На даний момент невідомо, чи буде присутньою на хрещенні сама королева Єлизавета, так як раніше ми повідомляли про те, що на початку липня у неї заплановані поїздки в Ірландію і на схід Англії.

Схожі новини