Передплата 2024 «Добра кухня»

Команда «Львівгазу» другий рік поспіль здобула кубок першості Всеукраїнського турніру з міні-футболу

  • 21.06.2019, 16:25
  • 582

Напередодні у Львові відбувся фінальний етап Третього Всеукраїнського турніру з міні-футболу серед команд газорозподільних компаній. Футбольна команда АТ «Львівгаз» виборола золото.

Вже звично турнір відбувався у два етапи: 15 команд працівників газових компаній та команда «РГК» зіграли у трьох групових зонах: Центральна, Західна та Східна. Далі у фіналі, котрий відбувався у Львові 19−20 червня, за звання чемпіонів змагались команди «Вінницягазу», «Дінпропетровськгазу», «Івано-Франківськгазу», «Львівгазу», «Сумигазу» та «Харківміськгазу».

«Хоч ми і грали на своїй території та все ж боротьба за кубок першості була запеклою, складності додавала ще й спека. Хлопці з Івано-Франківська змагались з нами за перше місце дуже достойно, проте ми таки перемогли із рахунком 3:2. Дякуємо всім командам за хорошу гру і можливість поспілкуватись», — говорить тренер футбольної команди АТ «Львівгаз» Юрій Цибик.

Срібним призером турніру стала команда «Івано-Франківськгазу», а бронзу виборола «Вінницягаз».

Окрім того, особисті нагороди за результатами Третього Всеукраїнського турніру з міні-футболу серед працівників газорозподільних компаній отримали гравці команди «Львівгазу» Гриник Володмир, як кращий бомбардир та Віталій Багряк, як кращий нападаючий.

Схожі новини