Передплата 2024 «Добра кухня»

Путін дав пораду Зеленському повернути український паспорт Саакашвілі

  • 29.04.2019, 16:15
  • 733

Президент Росії Володимир Путін порадив Володимиру Зеленському повернути український паспорт Михайлу Саакашвілі.

Про це повідомляє телеканал «Прямий» з посиланням на росЗМІ.

«Що стосується свобод, в цьому сенсі краще почати навіть не з Росії, не з росіян, а, припустимо, з грузин або з колишніх грузин. Наприклад, було б справедливо повернути український паспорт, людині, яка в минулому була грузином, а сьогодні вважає себе українцем, маю на увазі Саакашвілі Михайла Миколайовича», — сказав глава російської держави.

Як заявив політолог Сергій Таран, яким би не був наступний президент, у колишнього голови Одеської облдержадміністрації Михеїла Саакашвілі не буде законних підстав їхати в Україну.

Також підстав для законного в'їзду Михеїла Саакашвілі на територію України немає, тому що він не є громадянином України, а також відносно нього діє заборонена дія з терміном до 2021 року.

Нагадаємо, Саакашвілі заявляв, що після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах прагне повернутися в Україну. Ще в день першого туру виборів Зеленський не заперечував проти повернення Саакашвілі до України та казав, що йому може знадобитися допомога колишнього президента Грузії.

Схожі новини