Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зеленський мусить показати свою команду, — німецький політик

  • 02.04.2019, 09:15
  • 647

Вчора, 1 квітня, заступник керівника фракції Християнсько-демократичного союзу та Християнсько-соціального союзу в Німецькому бундестазі Йоганн Вадефул зробив заяву відносно результатів голосування на виборах Президента України.

З огляду на проведення другого раунду, участь у якому візьмуть Володимир Зеленський та Петро Порошенко, німецький політик підкреслює необхідність для України досвідченої управлінської команди, повідомляє німецьке видання «cducsu.de».

За його словами, Зеленський повинен протягом наступних трьох тижнів повинен представити конкретні бачення щодо змісту своєї політики, а також команду політиків, яка буде його підтримувати.

«Україна не може дозволити собі покладатися на недосвідчене керівництво, маючи конфлікт з Росією, а також перебуваючи у важкій соціально-економічній ситуації.

Така ситуація буде тільки на користь Росії та заохочувати її інтенсифікувати свою дестабілізаційну політику щодо України. Крім того, Зеленський повинен уточнити, яким чином буде досягатися задекларована ним мета позбавлення впливу олігархів, особливо з огляду на те, що його передвиборча кампанія в значній мірі позначилася підтримкою олігарха Ігоря Коломойського", — йдеться у заяві політика.

Схожі новини