Передплата 2024 «Добра кухня»

«Нерішучий і не хоче виходити»: Міністр у Франції пояснила, що змусило її назвати свого кота Brexit

  • 20.03.2019, 08:11
  • 459

Процес виходу Британії з ЄС «потребує почуття гумору», пояснила французький міністр у справах Європи Наталі Луазо після того, як стало відомо, що вона назвала свого кота Brexit.

Про це повідомляє «Українська правда» із посиланням на Politico.

«Я думаю, що мені потрібно мати почуття гумору, щоб впоратися з Brexit. І не тільки мені, але й моїм громадянам», — сказала Луазо, відповідаючи на питання журналістів у Брюсселі. За її словами, зараз бізнес і громадяни «чекають в невизначеності».

На питання про те, чи буде Франція готова продовжити період переговорів з Британією відповідно до статті 50, міністр підкреслила, що «нам потрібна ініціатива, нам потрібно щось нове… як нам вийти з цього глухого кута? Це питання до британської влади».

«Вони повинні прийти з ініціативою, зрозумілою, визначеною, такою, що заслуговує на довіру, та яку підтримує більшість», — додала Луазо.

Раніше Наталі Луазо повідомила, що назвала свого кота Brexit, тому що він «нерішучий і не хоче виходити», коли вона за його запитом відчиняє двері.

«Він будить мене щоранку, нестерпно і голосно нявчить, тому що хоче вийти. Коли я відчиняю двері, він, нерішучий, залишається всередині. А потім, коли я його виганяю, кидає на мене злі погляди», — пояснила своє рішення французька міністр.

Схожі новини