Передплата 2024 «Добрий господар»

«Озвіріла хунта годує не з лопат, а з тарілочок»: на Донбасі спекли найбільший млинець України

  • 10.03.2019, 19:33
  • 990

В українському місті Дружківка, що на Донбасі, спекли велетенський млинець. Розміри млинця офіційно визнали рекордними й занесли до Національного реєстру рекордів України.

Про це розповіла на своїй сторінці Facebook керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова, передає «24 канал».

Найбільший млинець України виготовили та, звісно, з'їли у місті Дружківка Донецької області. Млинець діаметром у три метри ввійшов до Реєстру рекордів у категорію «Кулінарне мистецтво».

«Ось так Донбас привітав Україну з весною! Найбільший млинець, схожий на сонце, спекли сьогодні в Дружківці», — написала Вєтрова у своєму пості. До слова, такий млинець вперше вноситься в категорію рекордів України.

Тим часом користувачі соцмереж не могли стриматися від жарту, адже пригадали випадок, який трапився у Росії у 2018 — там людей годували млинцями просто з лопати.

Різницю не могли не помітити, що відбилося у коментарях у різних соцмережах. «Озвіріла хунта годує не з лопат, а з тарілочок», — наприклад, написав у Tweeter користувач з ніком «Пухнастий укроп».

Схожі новини