Передплата 2024 «Добрий господар»

Дивний суїцид: У Львові чоловік намагався повіситись на світлофорі (ВІДЕО)

  • 14.01.2019, 12:51
  • 902

У Львові чоловік намагався повіситися на світлофорі, що по вулиці Городоцькій.

Про це у Facebook повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

Від суїциду чоловіка врятували патрульні, які проїжджали неподалік.

«По вул. Городоцькій (площа Кропивницька, 1) на світлофорі повісився чоловік на шнурку. Його прості люди швидко почали знімати. В ту хвилину проїжджав якраз патруль, який вже його повноцінно зняв і відправив приблизно 50-річного чоловіка на Кульпарківську, до лікарні — живий», — написав Зінкевич.

Як повідомляє Патрульна поліція Львівської області, спробу самогубства помітив екіпаж 4 батальйону, який прямував на перезмінку у суботу, 12 січня.

«Правоохоронці одразу розрізали мотузку на шиї та зрозуміли, що чоловік помирає. Ні секунди не вагаючись почали надавати допомогу. У потерпілого слабшало дихання і серцебиття, закочувалися очі і він втрачав свідомість.

Інспектор Володимир Пацій поклав його на бік та розкрив чоловікові рота і витягнув язик, який запав, а з ним і блювотні маси з дихальних шляхів. Також, патрульні забігли до найближчої аптеки і взяли нашатирний спирт, відтак кілька разів приводили потерпілого до свідомості.

До приїзду швидкої усі процедури довелося проводити кілька разів. Завдяки своєчасній допомозі чоловік залишився живим. Дякуємо небайдужим громадянам, які не пройшли повз та негайно кинулися на допомогу, а також патрульним, які врятували чоловіка", — йдеться у повідомленні.

Схожі новини