Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Туалет за 5 мільйонів: У Харкові відкрили громадську вбиральню з акваріумом і щебетанням птахів

  • 11.01.2019, 13:10
  • 1 654

У Центральному парку імені Горького в Харкові завершили реконструкцію санвузла за п’ять мільйонів гривень.

Біля входу в туалет розмістили акваріум з рибками. У приміщенні туалету з динаміків лунає спів птахів, стіни і підлогу викладено керамогранітом, повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на KHARKIV Today.

«Подивіться, як красиво стало. А всі ходять і мільйони рахують», — скаржиться працівниця парку Горького і показує, як працює підсвічування на вході в туалет.

Загалом відвідувачі парку відгукуються позитивно про оновлений туалет.

«Молодці. Приємно зайти. У когось навіть вдома так немає, як тут. Гроші, звичайно, великі. Але, напевно, це того варто», — розповіла відвідувачка парку Ніна з селища Троїцьке Харківської області.

«Я в дикому захваті. З таким творчим підходом все зроблено. У принципі, за нинішніми цінами, по роботі, яка зроблена, це абсолютно нормально. Переробили повністю. Спасибі, що піклуються. В кінці парку є будиночок малюка, де дитину можна помити, переповити і погодувати», — поділилася враженнями няня Лариса Мальцева.

Всього на будівництво і реконструкцію будівель, приміщень, систем відеоспостереження і придбання атракціону для Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького з міського бюджету в 2018 році виділили 79 мільйонів гривень. З цієї суми 5,6 мільйона гривень витратили на ремонт санвузла.

Для порівняння: за 5 277 440 гривень в районі парку Горького можна придбати трикімнатну квартиру площею 104 квадратні метри. Відповідне оголошення розміщено на сайті OLX.

Схожі новини