Передплата 2024 «Добра кухня»

Патрульні затримали «закладника» наркотиків

Підрозділ патрульної поліції тактико-оперативного реагування, під час патрулювання у Сихівському районі міста Львова, отримав оперативну інформацію про чоловіка, який підозріло себе поводить і може бути причетним до злочину. Коли інспектори під’їхали до підозрюваного, той почав тікати. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Офіцери вибігли з автомобіля та помчали за ним. Невдовзі особу затримали. Громадянин чинив активний опір та всіляко намагався вирватися. Під час проведення поверхневої перевірки у затриманого знайшли 23 згортки з наркотичними речовинами.

Чоловік розповів, що ховає так звані закладки. У його телефоні патрульні побачили фотографії усіх місць, де він вже встиг заховати наркотики, та місця, куди він ще повинен був заховати. Згодом ці фотографії зловмисник надсилає покупцям, які після оплати їх забирають.

На місці працювали слідчі, які вилучили пакети на експертизу. 19-річний мешканець Львова вже був судимим за крадіжку та отримав умовний термін. Його передали слідчо-оперативній групі Галицького відділу поліції.

Схожі новини