Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Путін переконаний, що якщо українці зажадають немовлят на сніданок — їм подадуть (ВІДЕО)

  • 28.11.2018, 16:22
  • 527

Президент Росії Володимир Путін вважає, що Захід усе пробачає українській владі — навіть «провокації».

Він висловився в дусі російської пропаганди під час пленарної сесії «Створювати партнерства. Усувати розбіжності» в рамках 10-го щорічного інвестиційного форуму «ВТБ Капітал», повідомляє «УП».

З приводу захоплення українських військових суден і моряків Путін заявив, що два співробітники Служби безпеки України «фактично керували цією спецоперацією (з порушення „кордону РФ“), явно заготовленою заздалегідь … для того, щоб ввести воєнний стан у країні».

«Це гра на загострення. Це нечистоплотна гра всередині країни», — сказав президент РФ.

«Мені іноді дивно дивитися… Сьогоднішня українська влада з успіхом продає антиросійські настрої — у них іншого нічого вже не залишилося, нема чого продавати», — сказав Путін.

«Таке враження: чого вони не зроблять — їм усе сходить з рук. Якщо вони зажадають сьогодні немовлят на сніданок — їм, напевно, подадуть і немовлят. А що ж, скажуть, вони хочуть їсти — з цим нічого не поробиш», — заявив він.

За словами російського лідера, «це дуже короткозора політика».

«Вона ні до чого доброго не призведе. Бо вона розслабляє сьогоднішнє українське керівництво. Розслабляє їх таким чином, що не спонукає і до нормальної політичної роботі всередині країни, і до проведення нормальної економічної політики», — заявив Путін.

«Адже там і з економікою проблеми, і в соціальній сфері — біда, і з фінансами — з простягнутою рукою весь час стоять, клянчать гроші у Міжнародного валютного фонду. Але колись же треба буде віддавати, майбутнім поколінням. І з точки зору організації взаємодії з сусідами — теж нічого доброго не відбувається», — сказав він.

При цьому Путін упевнений: «Як би там не було, хто б сьогодні при владі в Києві не був — російський і український народи назавжди залишаться братніми, дуже близькими народами».

«Ця піна політична зійде, спаде. Український народ коли-небудь дасть оцінку сьогоднішньому керівництву так само, як грузинський народ дав оцінку діяльності (Міхеіла) Саакашвілі», — заявив президент РФ.

Схожі новини