Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Андрій Садовий заявив, що більше не братиме участі у виборах на посаду міського голови

В ефірі одного з центральних телеканалів міський голова Львова Андрій Садовий зробив резонансну заяву — більше не буде балотуватися на міського голову Львова.

«Не можна бути вічно мером Львова! Це неможливо, тому що треба, щоб інші підходили. У мене була чітка мета — збудувати місто, в якому хочеться жити. Я сьогодні прекрасно розумію, що це можна реалізувати в повному об’ємі, збудувавши країну, у якій хочеться жити. І я йду будувати цю країну», — відзначив Садовий.

Обіцянка Андрія Садового про фініш його мерської кар'єри прозвучала на другий день після його заяви балотуватися на пост президента України.

Андрій Садовий працює мером Львова третю каденцію, прийшов на цей пост у 2006 році. Ствердно відповівши на питання журналіста про останню свою каденцію, пан Садовий, однак, не сказав, кого із «Самопомочі» пропонуватиме своїм наступником. «Це будуть кращі з кращих», — заінтригував Андрій Іванович.

У кулуарах Ратуші пліткують, що Садовий готує на вибори мера свого заступника з питань розвитку Андрія Москаленка. Натомість у львівському політичному середовищі побутує думка, що місце Садового у Львівській міській раді має великі шанси зайняти голова Львівської ОДА Олег Синютка (працював у львівській мерії директором департаменту економічної політики та першим заступником міського голови Львова).

Схожі новини