Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Одесі двоє дівчат поранили ножем та пограбували іноземця

  • 08.09.2018, 12:36
  • 511

Дівчата, використовуючи сльозогінний газ, нанесли 69-річному чоловікові ножові поранення та вкрали гроші, мобільний телефон й ноутбук.

Про це повідомляє Приморський відділ поліції в Одесі.

Жертвою зловмисниць став громадянин однієї з європейських країн, з яким дівчата познайомились на вулиці міста. Інтурист запросив своїх нових знайомих до квартири, де юні правопорушниці й вирішили отримати «легких грошей». Аби приборкати пильність чоловіка, дівчата спочатку застосували газовий балончик, після чого ножем нанесли чоловікові тілесні ушкодження. У потерпілого дівчата забрали два телефони, ноутбук та грошові кошти.

Співробітники відділу кримінальної поліції Приморського відділу поліції в місті Одесі в ході оперативно-розшукових заходів встановили місцезнаходження та затримали двох мешканок Одещини віком 22 та 14 років, які підозрюються у скоєнні цього тяжкого злочину. У правопорушниць були вилучені речові докази — викрадені речі.

За даним фактом триває досудове розслідування в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. На теперішній час одну з нападниць затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Схожі новини